woensdag 25 juli 2012

Bijna naar huis

Gisteren heb ik een hele leuke dag gehad met heel leuk nieuws, ik mag morgen (donderdag) weer naar huis!! :D   Ik ben daarom nu mijn kamer aan het opruimen, alle kaarten van de muur, alle kastjes leeg enz.
Morgen dan weer lekker naar huis, mijn hond knuffelen en lekker in mijn eigen bed slapen.

12 opmerkingen:

  1. Ja het is zo geweldig! Ik denk dat Tinka de hele nacht voor de deur gaat liggen wachten, die voelt vast wat van de blijdschap bij iedereen!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Paul en angelique25 juli 2012 om 21:49

    Dag Leron,
    Wij, de ouders van Mason die 2 boxen naast jou ligt, hebben jou blog in stilte gevolgt. Wat fantastisch dat je morgen naar huis mag. We weten dat je er nog niet bent maar geniet maar enorm van het thuis zijn!!!! We wensen je een hele mooie, lange, gezonde toekomst toe!
    Groeten, ook voor je ouders en zus van Paul en Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Leron,

    heb je kunnen slapen vannacht? Ga genieten man, neem Tinka in je armen en snuif de geur van je eigen huis weer op, geniet van alles wat je ziet vandaag! Maak er een feestje van! Ik ben zo blij voor je dat je deze periode kunt afsluiten.

    Nee je bent er nog niet maar hebt wel een hele grote hobbel genomen, maar nu eerst bijkomen en genieten!

    Liefs Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Leron,
    Fijn dat je weer naar huis mag. Lekker genieten van het mooie weer, hoop ik. Hier is het in ieder geval mooi weer. Wij zijn over 3 weken weer terug in NL. Dan kom ik wel een keer langs.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo lereon

    Fijn dat je nu thuis bent, ze hadden er wel een feestje voor over zag ik.
    I wilde nog wel even bij jou langs, maar ik wist niet of je daar te moe voor was.
    Wel jammer dat je nu nog steeds naar leiden moet.
    Als je nog een keer wil dat ik langs kom, dat kan nog altijd.
    Ook jammer is dat er nu zoveel zon staat, want je mag er toch niet lang in. Gelukkig is het wel warm anders moest je nu de hele dag binnen zitten en dat is ook niet leuk na al die weken in een kamertje te zitten.
    Leron ik wens je nog veel beterschap.

    groetjes tom

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Leron,

    dit is hem dan, mijn laatste dagelijkse blogpost voor jou. Ik had me voor genomen om zolang je in Leiden lag je dagelijks te verblijden met mijn woorden, haha. Maar gelukkig ben je nu weer thuis!!!!!!!!!!!Was het gezellig? Je zult wel moe zijn, alles is zo anders en zoveel indrukken, doe maar lekker rustig aan.

    Maar: je bent niet van me af hoor! Ik blijf je volgen op je blog en daarop reageren, ik hoop dus op veel berichtjes en goede berichtjes maar daar ga ik vanuit. En af en toe zal ik je ook verblijden, haha, met een kaartje. En ja natuurlijk zijn we Facebook vriendjes geworden, en ook de dierentuin staat op mijn lijstje hoor! En mocht er weer een ziekenhuisopname volgen, wat misschien wel moet ivm een chemobehandeling ofzo, dan zie je me weer elke dag.

    Dank je wel dat ik je heb leren kennen, je bent een kanjer en ik heb bewondering voor je om wat je hebt doorstaan en hoe! Goed om van jezelf te weten hoe sterk je bent!

    Wat zal Tinka blij zijn, geniet van haar en van het thuis zijn!

    Groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen Leron, weer even een nachtje gelogeert in Leiden? Ja je moet ook wel even afkicken van het ziekenhuis, :-). Nee grapje, is het een vervelende operatie die je straks hebt? Goed ideedat je dan weer lekker naar huis mag.

    Hoe gaat het thuis zijn? Valt het mee met de moeheid? Ik hoop het en ik hoop ook dat Tom vaak komt om lekker spelletjes te spelen.

    Hier gaat alles goed, de kleinkinderen zijn op vakantie op Texel. Alleen vindt guus het niet zo en wil graag naar huis, hij mist vast ons, haha. Ze staan op een luxe camping met van alles en nog wat er bij, vinden ze niets! Volgend jaar weer naar een boerencamping, dat vonden de kinderen veel leuker. Mooi he? Daar hou ik wel van dat ze daar meer kunnen genieten van kleine dingen.

    Nou Leron, sterkte straks en groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Leron,
    dat was nog spannend gisteren of je wel naar huis mocht maar gelukkig toch naar je eigen bed. Ik hoop echt dat je niet al te beroerd wordt van de nieuwe medicatie!

    Las net een FB berichtje van Anne vanaf Texel: drupdrupdrupdrup de voortent heeft het vele water dat viel niet buiten kunnen houden. Ja Nederland dan kan dat gebeuren he?

    Hebben je vrienden het wat droog gehouden? En sturen ze trouw hun kaartjes of hebben ze de postzegels omgeruild voor lekkere dingen. Nee vast niet, :-).
    Hoe reageerde Tinka eigenlijk toen ze jou weer zag? Helemaal door het dolle heen?


    Nou Leron, sterkte en hopen op een goede uitslag!

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goedemorgen Leron!

    wat is het allemaal weer zwaar voor je en onzeker, ik vind het echt heel vervelend voor je!

    Vorige week waren we in de buurt van jou trouwens, ik was in Uffelte. Daar woont iemand die ik van een forum ken en samen met mijn vriendin zijn we daarheen gereden. Nou ja Ben heeft gereden want wij durven niet te rijden, haha. Dus 's morgens om kwart over 8 in de auto, eerst Joukje ophalen in Emmeloord en dan door naar Uffelte. Eh 2 uur rijden om wat te knutselen, ja een beetje gek moet je dan wel zijn.

    Ben is gaan fietsen daar, Kwispel achterop in de mand, naar Meppel. Hij hoopte daar een treinenblad te kunnen kopen maar helaas dat heeft hij niet kunnen vinden.

    Je woont wel in een mooi ruim stukje Nederland! Ook lekker voor Tinka! Die ruimte.


    Nou jongen ik hoop dat het vandaag wat beter gaat dan gisteren! Sterkte, knuffel van Kwispel en de groetjes van mij

    Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Leron,

    Guusje belde of opa en oma langs kwamen. Morgen gaan we dus naar texel, geen straf hoor, blijven 1 nachtje weg. Ik hoop dat de controle morgen goed gaat en dat je daarna weer naar huis mag. Ik lees het dinsdag avond wel: Sterkte!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Coby

      Was het mooi op Texel?
      Nog bedankt voor de kaarten die ik heb gekregen, de uitnodiging zal ik heel goed bewaren.

      Groetjes Leron

      Verwijderen